Garantie acumulatori

Garantie Baterii Caranda, Rombat, Varta, Bosch

GARANTIE BATERII CARANDA,ROMBAT,VARTA, BOSCH

   

Stimata Doamna, Stimate Domn, Bine ati venit in familia utilizatorilor de acumulatoare auto CARANDA® (fara intretinere) ! Fabricate in Bucuresti, cu parteneri interni si externi, la standarde de calitate europene si preturi romanesti, acumulatoarele a...

Garantie Baterii Caranda, Rombat, Varta, Bosch

GARANTIE BATERII CARANDA,ROMBAT,VARTA, BOSCH

   

Stimata Doamna, Stimate Domn, Bine ati venit in familia utilizatorilor de acumulatoare auto CARANDA® (fara intretinere) ! Fabricate in Bucuresti, cu parteneri interni si externi, la standarde de calitate europene si preturi romanesti, acumulatoarele auto CARANDA® utilizeaza cele mai moderne tehnologii, experienta specialistilor nostri si un sistem performant de management al calitatii, conform SR EN ISO 9001/2008.  Toate produsele noastre sunt omologate de REGISTRUL AUTO ROMAN prin CERTFICATUL DE CONFORMITATE NR. 396/20.05.2015 Obiectivul nostru ca firma producatoare de acumulatoare auto este sa va oferim Dumneavoastra nu numai cele mai bune produse si servicii, ci sa cream un precedent cu fiecare pas inainte. CERTIFICATUL DE GARANTIE SI INSTRUCTIUNILE DE EXPOATARE SI INTRETINERE A ACUMULATOARELOR ACIDE CU PLUMB PENTRU AUTOVEHICULE, va ofera toate informatiile utile pentru a va scuti de o grija in plus. Cititi-le cu atentie si respectati-le! Oricare ar fi cerintele Dumneavoastra in legatura cu acumulatorul auto CARANDA®, specialistii din reteaua noastra de distributie si service vor sti sa va raspunda. Rus Gabriel manager firma de baterii cu garantii CARANDA,ROMBAT,VARTA, BOSCH. ADRESA:COMPLEX AUTOVIT  TARG AUTOVIT STAND C1 C2 B1 B2 LUNI-VINERI 10-19

GARANTIE

POLITICA NOASTRA IN DOMENIUL CALITATII SI ANGAJAMENTUL MANAGEMENTULUI

OBIECTIVELE SC CARANDA BATERII SRL IN DOMENIUL CALITATII SUNT

PENTRU REALIZAREA OBIECTIVELOR PROPUSE , SC PHOENIX AUTOMOBILE EXPERT SRL  ARE IN VEDERE

CERTIFICARE ISO 9001

CERTIFICARE ISO 14001

CONDITII DE GARANTIE

TERMENE DE GARANTIE GENERALE

DEFECTE DE FABRICATIE

VICII DE EXPLOATARE CARE IMPLICA PIERDEREA GARANTIEI

VERIFICARE GRATUITA A SISTEMULUI DE INCARCARE

INSTRUCTIUNI DE GARANTIE

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

MONTARE SI INTRETINERE

REINCARCAREA ACUMULATORULUI

PRIMUL AJUTOR

ATENTIE PERICOL DE EXPLOZIE

RECICLAREA ACUMULATOARELOR UZATE, CONFORM HG 1132/2008

SCOATEREA DIN SERVICIU

Instructiuni de exploatare baterii Rombat:

Achiziționați numai o baterie cu performanțe conforme cu necesitățile mașinii!

În caz contrar, rezultă suprasolicitarea bateriei și o durată de serviciu redusă! 

În termen de 10 zile de la cumpărarea bateriei este obligatorie verificarea tensiunii de încărcare a releului electric la un service Rombat în localitățiile în care există service ROMBAT sau la un service auto în localitățiile unde nu este service ROMBAT.
Tensiunea trebuie să fie în limitele 14 - 14,4 V. Dacă tensiunea de încărcare nu se încadrează în intervalul menționat, vă rugăm remediați deficiența.
Numai atunci când tensiunea de încărcare este corectă, se menționează în certificat și acesta devine valid.
Verificarea tensiunii de încărcare se face gratuit atât la cumpărare cât și în perioada de garanție la societățile service autorizate de către Rombat și menționate în prezentul certificat. Verificați densitatea electrolitului (excepție construcțiile etanșe); dacă este sub 1,24g/cm3, bateria se va reîncărca.Certificat garantie Rombat:

 

CERTIFICAT DE GARANTIE

Pentru acumulatorii auto si moto

 

Prin prezentul certificat vanzatorul sc Phoenix automobile expert srl,cu sediul in Bucuresti, str. Splaiul unirii nr 450 complex autovit stand b1 b2 c1 c2 Bucuresti sector 4, ofera garantie pentru acumulatori auto si moto (denumiti in continuare acumulatori si/sau baterii) comercializati de vanzator in urmatoarele conditii:

Toti acumulatorii sunt abilitati de Registrul Auto Roman pentru a fi comercializati.

Garantia este acordata numai in conditiile in care sunt respectate instructiunile de depozitare, transport, montaj si folosire cuprinse in in documentatia ce insoteste produsul si in prezentul certificat:

1. CONDITII DE TRANSPORT

Bateriile se vor transporta si depozita numai in pozitie verticala ( cu bornele in sus)pentru a preveni scurgerea electrolitului.Depozitarea altor marfuri sau obiecte pe bateriile este strict interzisa.Bateria este protejata din fabricatie impotriva scurtcircuitului, avand un capac care protejeaza polul pozitiv impotriva contactelor cu conductori electrici.

2. CONDITII DE DEPOZITARE

Pe perioada depozitarii bateriilor auto se tin in incaperi uscate(umiditate max 60%), la temperaturi intre +5 si 30’C, ferite de caldura, radiatii solare sau substante chimice, cu dopurile inchise. Astfel ele pot fi pastrate maxim 6 luni (12 luni cele C/Ca) de la data fabricatiei, cu reincaracari periodice daca densitatea electrolitului scade sub 1.24g/cmc. Se interzice depozitarea altor obiecte pe baterii.

3. MONTAREA BATERIILOR

Acumulatorii se pot monta fara operatiuni suplimentare dar cu respectarea stricta a urmatorilor pasi:

i. Pentru evitarea scurtcircuitelor debransati cablurile consumatorilor electrici alimentati de baterie incepand cu cel de la borna ( - ) apoi cu cel de la borna ( + ).

ii. Se fixeaza acumulatorul nou fara jocuri in locasul lui.

iii. Se ung bornele echipamentului electric cu vaselina antiacid pentru prevenirea oxidarii.

iv. Se monteaza cablurile consumatorilor electrici alimentati de baterie incepand cu cel de la borna ( + ) apoi cu cel de la borna ( - ).

Atentie !!! Inversarea polaritatii duce la distrugerea bateriei si pierderea garantiei.

Montarea se va efectua in maximum 5 zile de la data vanzarii.

4. MASURI DE SECURITATE SI ECOLOGICE

Electrolitul este o substanta puternic coroziva si toxica. Astfel este obligatoriu sa:

i. Cititi si respectati instructiunile inscrise pe baterie sau in documentele producatorului acesteia cat si pe cele inscrise de producatorul autovehiculului.

ii. Purtati manusi si ochelari de protectie cand manipulati baterii.

iii. Tineti bateria si acidul intr-un loc inaccesibil copiilor

iv. In momentul incarcarii bateriei se formeaza un amestec de gaze detonante cu risc crescut de explozie. De aceea sunt interzise aprinderea focului, scanteile datorate acestuia sau scurtcircuitelor, flacarile deschise sau fumatul.

v. In cazul stropirii cu acid in ochi, se clateste imediat cu multa apa si se consulta de urgenta un medic. Stropii de acid pe piele sau pe haine se vor indeparta cu agent neutralizant si se vor clati cu multa apa. In cazul ingerarii acidului, consultati de urgenta un medic.

vi. Nu expuneti bateriile direct la radiatiile solare.

vii. Bateriile casate trebuie duse predate la un centru de colectare. In timpul transportului respectati instructiunile de la punctul “Conditii de depozitare si transport”. Nu aruncati bateriile vechi impreuna cu gunoiul menajer.

In conformitate cu dispozitiile HG 1132/2008, distribuitorii de acumulatori si baterii au urmatoarele obligatii:

i. să colecteze bateriile şi acumulatorii auto de la utilizatorii finali;

ii. să aplice sistemul "depozit" asupra preţului de vânzare al bateriilor şi acumulatorilor auto;

iii. să depoziteze în spaţii special amenajate, împrejmuite şi asigurate pentru prevenirea scurgerilor necontrolate, bateriile şi acumulatorii auto primiţi în schimbul celor vânduţi;

iv. să predea bateriile şi acumulatorii auto producătorilor sau unui operator economic care este autorizat să execute colectarea în numele producătorului;

v. să afişeze vizibil anunţul cu următorul conţinut: "Predaţi bateriile şi acumulatorii auto în vederea valorificării";

vi. să afişeze în mod vizibil preţul pentru o baterie sau un acumulator auto şi valoarea depozitului corespunzător;

vii. să emită cumpărătorului, la vânzarea acumulatorului auto, o chitanţă care să specifice valoarea depozitului;

viii. să ramburseze cumpărătorului valoarea depozitului, pe baza chitanţei emise, în cazul în care în termen de maximum 30 de zile de la data achiziţionării cumpărătorul îi predă o baterie sau un acumulator auto.

Sistemul "depozit" se aplică asupra preţului de vânzare de către distribuitorii de baterii şi acumulatori auto, la comercializarea către consumatorul final, reprezintă 10% din preţul de vânzare al unei baterii sau al unui acumulator auto şi este plătit odată cu achiziţionarea unei baterii sau unui acumulator auto, în cazul în care nu se predă o baterie sau un acumulator auto uzat. Sumele încasate din aplicarea sistemului "depozit" si nerambursate trebuie evidenţiate separat în contabilitatea distribuitorului de baterii şi acumulatori auto şi sunt utilizate numai pentru organizarea activităţii de colectare a bateriilor şi acumulatorilor auto uzaţi.

In conformitate cu dispozitiile HG 1132/2008, utilizatorul final de baterii şi acumulatori auto este obligat să predea deşeurile de baterii şi acumulatori auto şi industriale separat de alte deşeuri către distribuitorii de baterii şi acumulatori angro şi en detail, unităţile care prestează servicii de înlocuire a bateriilor şi acumulatorilor, punctele de colectare pentru deşeuri de baterii şi acumulatori sau producător, după caz.

5. PERIOADA DE GARANTIE

Pentru acumulatorii comercializati de sc Phoenix automobile expert srl se acorda 2 ani garantie, exceptie facand:

  1. acumulatorii care echipeaza autovehicule utilizate in taximetrie, moto sau scoli de soferi, ambulante si autovehicule distributie marfa pentru care garantia este de 12 luni .

  2. Bateriile ROMBAT din gama PREMIER care au 3 ani garantie

Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe factura de vanzare (data vanzarii).

6. CONDITII DE GARANTIE

Garantia se asigura numai pentru baterie nu si pentru montajul acesteia.

Garantia este valabila numai daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

i. Verificarea si montarea initiala sunt efectuate intr-un service autorizat de Registrul Auto Roman si continut in prezentul certificat de garantie. In cazul dezactivarii, cumparatorul va trebui sa mearga la urmatorul service valid.

ii. Verificarea starii acumulatorului si a instalatiei electrice autovehicului trebuie realizate din 6 in 6 luni.

iii. Certificatul de garantie este completat integral cu toate informatiile mentionate in cuprinsul sau.

7. GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE

In cazul in care cumparatorul este un consumator, in sensul prevazut de legislatia in vigoare, acesta va beneficia de toate drepturile ce ii sunt recunoscute de Legea nr. 449/2003 republicata. Aceste drepturi sunt:

i. Vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul cand produsul a fost livrat.

ii. In cazul lipsei conformitatii, vanzatorul va aduce produsul la conformitate, fara plata, in primul rand prin reparare. In cazul in care reparatia nu este posibila, vanzatorul va inlocui produsul, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata.

iii. Aducerea produsului la conformitate va fi realizata intr-o perioada de 15 zile de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului pe baza unui document de predare-preluare.

iv. Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului daca nu beneficiaza de repararea sau inlocuirea produsului, ori daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila sau fara inconveniente semnificative pentru consumator. Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

v. Raspunderea vanzatorului privind garantia legala de conformitate poate fi angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani de la livrarea produsului. Dupa expirarea acestui termen, consumatorul poate pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse aparute in cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul de garantie se reduce la aceasta durata.

vi. Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.

vii. Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

8. PROCEDURA DE FORMULARE A UNEI RECLAMATII:

Produsul care face obiectul unei reclamatii in garantie va fi expediat catre sc Phoenix automobile expert srl la adresa punctului de lucru din Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 96, sector 4 si insotit de urmatoarele documente:

i. Certificatul de garantie in original, completat integral;

ii. copie dupa factura de achizitie de la sc Phoenix automobile expert srl;

iii. copie dupa documentele de achizitie a produsului pana la clientul final daca produsul nu a fost achizitionat direct de la sc Phoenix automobile expert srl;

iv. dovada montarii intr-un service autorizat RAR impreuna cu dovada verificarii initiale a instalatiei electrice la data montarii bateriei;

v. copie dupa certificatul de inmatriculare sau dupa cartea de identitate a autovehiculului pe care a fost montat produsul;

vi. o nota de constatare tehnica in care se descrie detaliat defectiunea reclamata;

ATENTIE! Verificarea garantiei se va face numai in service-urile autorizate, specificate in certificatul de garantie. In cazul in care, din motive independente de clientul final cumparator, service-ul figureaza inca pe lista dar este delistat intre timp de catre sc Phoenix automobile expert srl, verificarea se va face in oricare alta unitate prezenta in lista.

Lipsa unui singur document atrage dupa sine respingerea cazului de garantie.

In cazul in care cererea de garantie este acceptata, vanzatorul va lua una dintre urmatoarele masuri:

i. repararea produsului;

ii. inlocuirea produsului;

iii. acordarea unei reduceri de pret, raportata la defectiunea constatata;

iv. restituirea pretului, in cazul in care produsul nu este functional si nici nu poate fi reparat.

Garantia acopera o valoare maxima egala cu valoarea produsului.

In situatia in care persoana care formuleaza reclamatia este un consumator, in sensul prevazut de lege, iar reclamatia care invoca lipsa conformitatii este intemeiata, vanzatorul va repara sau inlocui produsul in termenul mentionat la art. 7 pct. Iii. de mai sus. In cazul reclamatiilor privind vicii ascunse, vanzatorul va repara sau inlocui produsul in termen de 15 zile calculate de la data finalizarii expertizei tehnice, conform art. 13 alin. 2 din OG 21/1992 republicata. In orice alte cazuri reclamatia va fi solutionata intr-un termen rezonabil care va fi adus la cunostinta cumparatorului de catre vanzator.

In cazul inlocuirii produsului in perioada de garantie se vor aplica urmatoarele reguli: in situatia in care persoana care formuleaza reclamatia este un consumator, produsul inlocuitor va beneficia de un nou termen de garantie; in orice alta situatie produsul inlocuitor va avea o perioada de garantie egala cu perioada de garantie ramasa pentru produsul initial.

9. GARANTIA SE ANULEAZA DACA :

i. Bateria nu este folosita in regim normal de lucru sau se defecteaza datorita instalarii incorecte.

ii. Bateria este folosita cu defectiuni la sistemul electric al autovehiculului, in special la sistemul de incarcare a bateriei.

iii. Autovehiculul nu se prezinta la verificarea sistemului electric in conformitate cu indicatiile importatorului de la punctul “ Conditii de garantie”.

iv. Bateria a fost deschisa fortat sau folosita abuziv dupa descarcare.

v. Acumulatorul nu corespunde autovehiculului pe care e montat, conform instructiunilor producatorului autovehiculului si a instructiunilor producatorului acumulatorului.

vi. Bateria a fost avariata in urma unui accident de circulatie sau de alta natura (socuri termice sau mecanice), ori prezinta urme de lovituri, zgarieturi sau actiunea unor factori externi (straini conditiilor normale de functionare).

vii. Nu au fost respectate instructiunile de montare, intretinere, depozitare si manevrare.

viii. Capacitatea bateriei a fost mai mica decat cea recomandata in cartea tehnica a autovehiculului

ix. Cumparatorul nu prezinta certificatul de garantie eliberat de vanzator si factura de cumparare sau celelalte documente mentionate la art. 8 din prezentul certificat.

x. Pentru autovehiculele folosite in regim comercial nu se supradimensioneaza capacitatea bateriei.

xi. Valoarea tensiunii de incarcare masurate nu se incadreaza in intervalul de 13.8V – 14.4V.

xii. Bateria desi reincarcata nu mai poseda calitati de pornire. Densitatea scazuta in toate elementele indica exploatare necorespunzatoare.

xiii. Sunt aduse modificari ulterioare ale instalatiei electrice ce conduc la suprasolicitarea bateriei.

xiv. Bateria prezinta deformari are bacului datorate sistemului de incarcare defect.

xv. Bateria explodeaza din cauza exploatarii necorespunzatoare (utilizare si/sau evaporare excesiva a electrolitului). Cumparatorul nu respecta conditiile de acordare a garantiei; unitatile care asigura service-ul vor retine acumulatorul pentru testare.

xvi. Bateria este descarcata la mai putin de 8 V.

xvii. Curentul de repaus al autovehiculului este mai mare de 0.05 Ah.

xviii. Verificarea si montarea initiala nu au fost efectuate intr-un service autorizat de Registrul Auto Roman.

 

10. INFORMATII OBLIGATORII CARE TREBUIE COMPLETATE PENTRU CA CERTIFICATUL DE GARANTIE SA ISI PASTREZE VALABILITATEA:

 

Am primit acumulatorul in stare de functionare si am luat la cunostinta de conditiile de acordare a garantiei:

 

Nume si prenume cumparator final: …………………………...…………………………………

CUI/CI ………………………………………………………………………………….…………..

Data cumpararii si nr de factura …………………………………………………………………

 

Semnatura cumparatorului ………………………..…………………………………………….

 

 

 

 

Identificare cumparator

*

 

Indentificare auto cumparator:* Marca ...........................

Model............................

Serie motor....................

Cod VIN........................

 

Identificare acumulator:* Marca..................................

Cod ETN....... 

Norma (exemplu EN, DIN)...................................

Cod comercial .......................................................

Capacitate Baterie .............  Ah

Curent pornire la rece........ A

 

Tip echipament testare utilizat – testare initiala*

Tester Baterie/Sistem de incarcare Model......................Serie................... 

Voltmetru......................................................................................................... 

Osciloscop......................................................................................................... 

Parametrii tehnici

  1. Tensiunea Bateriei (inainte de instalare)........................................................ ,V

  2. Tensiunea de regulator 1................................................................................. ,V

(motor ralanti, fara sarcini electrice conectate)

3) Tensiunea de regulator2)................................................................................ ,V (motor ralanti, cu sarcini electricecuplate-faruri, incalzire luneta)

 

- 

Dep

0zit

+ Service

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CUPON RETURNARE GARANTIE(valabil pentru service autorizat expertiza garantii)!!!

  1. Regim utilizare autovehicul*:

Normal .........................

Taxi ..............................

Scoala soferi..................

Vehicul interventie.........

 

  1. Identificare operator verificare initiala*

Firma .............................................................

Operator..........................................................

Semnatura operator ........................................

Incarcarea: Val. minima.......; Val. maxima.......

Data testarii ... ..

z z . l l . a a a a

Concluzie testare garantie service autorizat*

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

  • Garantie acceptata: DA NU

 

Depozit Phoenix automobile expert emitent

Semnatura si stampila

Depozit Phoenix automobile expert emitent

Verificator garantie service autorizat*

Semnatura si stampila service autorizat*

 

Oras..........................................

Factura......................................

Data vanzarii.............................

 

 

SC..........................................SRL

Adresa......................................

Telefon.....................................

 

 

Nota: Toate campurile libere sunt obligatorii iar necompletarea lor duce la pierderea garantiei!!

Post-vanzare, instalarea sau verificarea bateriei poate comporta costuri.

 

 

 

 

 

 

TURISME

 

AIUD SICOMEC MOTOR, Str. 1 Decembrie1918, nr 7, Tel:0258.863.288 , 0742.991.676

ALBA-IULIA ALBA MOTOR, Str. Tudor Vladimirescu nr. 42, Tel:0258.81005 , 0744.633.064

ALBA AUTO DOS SRL, Str.Lt.Anca Virgil nr.14, ABRUD, Tel:0740.779.399

ALBA-IULIA VOVE Company, Str.Al.I.Cuza nr.30M, Tel:0744.615.601

ALBA-IULIA KING INVEST SRL, Bulevardul Republcii nr.32, Tel:0258.820.024

ALBA-IULIA MEDIA VALEX Str.A.I. Cuza Nr.2°, Tel:0258.806.034;0744.014.557

ALBA-IULIA MARIUS ELECTROAUTO SRL, Str.Livezii nr.27(fostul abator), Tel:0768.884.769

ALBA-IULIA AUTOCOMPANY MONTANA, Strada Ariesului nr.6, CAMPENI, Tel:0746.180.378

ALBA REDAM PARTENER SRL, Str.Viitorului nr.9, CUGIR, Tel:0721.582.259

ALBA-IULIA CLAMISO SRL, Str.Iasilor nr.18, Tel:074.794.270

ALESD NICU SERVICE SRL,Str. Ciocarliei Nr.3. 3, Tel:0259.342772

ALEXANDRIA CROMA IMPEX SRL, Str.Mihail Kogalniceanu Nr.7-9, Tel:0744.589.791

ALEXANDRIA AD GARAGE - PROINVEST SERVICE SRL, Str.Bucuresti Km.2, Tel:0347.806.786;0727.324.578

ALEXANDRIA TOTAL AUTO COM SRL, Str.1 Mai, Nr.125, Tel:0247.312.435;0728.330.221

ANINA SWP ANTAU TRANS SRL, Str. Sf Varvara nr.16, Tel:0748.403.321

ARAD CRISTIN A-M SRL, Calea Radnei 186, Tel: 0257.259.522; 0744.276.307

ARAD DATE WES SYSTEM SRL, Str. Andrei Saguna Nr.181, Tel:0723.575.905; 0723.366.026

ARAD AUTO POWER 2000 SRL, Calea Radnei nr.232, Tel:0720.737.847;0720.427.243

BACAU WOBINS-Calea Barladului,nr.133,Tel:.0234.522.000

BACAU KLASS AUTO MOTO, Str.Arinilor nr.1C, Tel:0742.180.356

BACAU AUTOELECTRONIC SRL, Str.Vadul Bistritei nr.36, Tel:0766.412.425

BACAU ANDYONA AUTO SRL, Str.Cornisa Bistritei nr.25, Tel:0752.003.600

BACAU ONIX CONFORT SRL, Str.Republicii nr.210(Langa Bendix), Tel:0743.041.200

BACAU INTER-FLORIX SRL, Str.Casinului nr.29(langa P-ta Centrala), Tel:0741.367.350

BAIA MARE AD GARAGE - MENTEN SERVICE, Str.Luminisului nr.6A, Tel:0262.215.313

BAIA MARE AD GARAGE - SUXESS SRL, Str.Ariesului Nr..11 ,Tel: 0262.228.149

BAIA MARE AD GARAGE - AN-MAR IMPEX SRL, Satu Nou de Jos Nr. 276/A, Tel: 0262.258.244; 0722.397.660

BALCESTI (VL) VIMPRODCOM Srl, Str.Cpt.Grigore Otetelisanu nr.138. Tel:0723.320.983;0250.842.403

BAILE HERCULANE BELARO SRL, Str. Trandafirilor Nr.83, Tel:0726.610.165

BARLAD DMD SERVICE SRL, Str.Tecuciului Nr.7, Tel:0755.043.004

BARLAD WASH EXPERT SRL, DN24 – DE581 – KM3, Sos. Barlad spre Tecuci, Tel:0762.627.459

BARLAD AGROSTAR-VEST SRL, Str.Paloda nr.11, Tel:0741.773.420

BACAU TENARO AUTO SRL, Str.Nicu Enea Nr..54, Tel:0732.606.988;0234.522.081

BACAU DIVERTISCOM, Str.Republicii Nr. 23B, Tel:0749.090.510

BACAU SERV-MAX AUTO SRL, Str.Principala nr.229, Sat PALANCA, Tel:0741.330.183

BACAU AUTO ELECTRIC DESIGN SRL, Str.Republicii nr.161(langa ingrasaminte chimice) Tel:0766.790.264

BECLEAN AUTOTECH SRL,Str.Gh.Doja Nr.78,Tel:0263.343.883

BECLEAN PFA MALUTAN CORNEL,Str. Mihail Kogalniceanu Nr.. 67, Tel:0744.882.448

BEIUS RASILV EXIM SRL,Str. Horea Nr. 38,Tel:0730.188.264

BEIUS SC. LEDES SERV SRL,Str. Ioan Ciordas Nr.12,Tel:.0724.089.726

BICAZ MOLDOSERVICE, Str.Corbului nr.41, Tel:0371.150.400

BISTRITA AUTO SANDYMARC,Str. Tanase Tudoran nr..27A, Tel:0744.106.120

BISTRITA AD GARAGE - WEST CAR SERVICE, Str. Libertatii Nr. 47,Tel:0263.237.934

BLAJ IATSA SA, Str.Iuliu Maniu Nr.5, Tel:0758.111.247

BLAJ SUPER AGRI TRUCK, Str.Clujului nr.60, Tel:0760.316.330

BOCSA BILMECA CRIDEN SRL, Str.Tudor Vladimirescu nr.78, Tel:0741.378.505

BOLDESTI-SCAIENI SILDASNI AUTO, Sos.Ploiesti-Valeni nr.33, Tel:0769.090.499;0763.668.813

BRAD DANY EXPRESS, Str.Valea Bradului 33°, Tel:0746.871.218

BOTOSANI SOHO AUTO SERVICE SRL, Str.Progresului Nr.6, Tel:0231.530.730

BRAILA(VIZIRU) UMBRELLA INTERBRANDS, Str.Brailei nr.163, Tel:0239.666.166, Tel:0765.970.372

BRAILA EURO CAR SERVICE SRL, Str. Calarasi nr. 312 - 312 bis, Tel: 0239.622.669

BRAILA AD GARAGE – EXIBI MOTORS, Str.Calarasilor nr.330, Tel:0755.101.901

BRASOV AD GARAGE – RED SERVICE, Str. Zaharia Stancu nr.13-15, Tel:0726.763.581;0724.323.339

BRASOV G.M.C. ROM INDUSTRY, Str.Carpatilor 15-17, Tel:0724.323.341

BRASOV ARBLAST, Calea Bucuresti 249, Tel:0726.367.393

BRASOV MAXIPAINT, Str.Poenelor, Tel:0268.311.122

BRASOV (Rupea) RUTA COMERT SRL, Str.Republicii nr.99, Tel:0742.136.486

BRASOV(Vistea de Jos) HANKLARO SERV SRL, Local.Vistea de Jos, Str. Principala nr.116(DN1), Tel: 0751.012.744

BUCURESTI-sector 1 CARAUTO COMPANY SRL, Calea Grivitei Nr.99, Sc.1, Tel:0722.219.531, 0722.209.355

BUCURESTI-sector 1 VALEO IMPORT EXPORT,Bd. Bucurestii Noi 146 sector 1, Tel:0721.676.835, 021.312.7459

BUCURESTI-sector 1 CSC LOGISTICA EXPERT, Str.Timisului nr.37, sector 1, Tel: 0786.204.004

BUCURESTI-sector 1 ANT ACTIV SRL, Str. Ceremusului nr.4, Tel:021.224.4148

BUCURESTI-sector 1 KUNTY AUTOSERVICE, Str.Aviator Popisteanu nr.23, Tel:0723.231.235

BUCURESTI-sector 1 EAGRICULTURA PARTS SRL, B-dul Alexandru Ioan Cuza nr.49, Tel:0762.367.818

BUCURESTI-sector 1 TOTAL MOTOR GROUP BUSINESS, Str. Caraiman 108, sect.1, Tel:0720.228.223

BUCURESTI-sector 1 MD GENERAL TRADING CONCEPT, Sos Chitilei nr 359, Tel:021.310.1513, 0742.142.222

BUCURESTI-sector 1 NORAUTO ,Sos.Bucuresti-Ploiesti nr.43 A, Tel:0728.861.216

BUCURESTI-sector 2 AUTOFIX SERVICE, Str.Maica Domnului nr.53, sector 2, Tel:0722.214.506

BUCURESTI-sector 2 QUATTRODIS COM SRL, Str.Matei Voievod nr.88, Tel:0728.859.988;021.252.7752

BUCURESTI-sector 2 ENGINE OIL SRL, Str.Ziduri intre Vii nr.19, Complex Ghica Plaza, Tel:0799.018.042

BUCURESTI-sector 2 UNCAS NICU SRL, Strada Baicului nr.116, Tel:0721.258.636

BUCURESTI-sector 3 AUTOA Magazin, Bd.Basarabia 250(Intr.Gr.Ind Titan), Tel:0721.883.855

BUCURESTI-sector 3 DOCTOR AUTO DISTRIBUTION SRL, Bd.Energeticienilor nr.110, sector 3, Tel:0733.690.508

BUCURESTI-sector 3 ANDRIES SERVICE AUTO SRL, Sos Dudesti-Pantelimon n3.45 (Incinta Antilopa), Tel:0720.794.990

BUCURESTI-sector 3 DAS AUTO GARAGE SRL, Sos. Morarilor nr.2a, Tel:0314.362.723

BUCURESTI-sector 3 TMD LASTING SERVICE SRL, Str.Victor Brauner nr.42C, Tel:021.345.6603;021.345.6604

BUCUREST- sector 3 RADACINI MOTRS SRL(Vitan), Calea Vitan nr.112, Tel:0726.123.836

BUCURESTI-sector 3 NORAUTO, Bd. 1 Decembrie 1918 nr.33A, Tel:0762.302.385

BUCURESTI-sector 4 RIXE IMPEX SRL, Str.Sergent Nitu Vasile, nr. 51C, sector 4, Tel:021.460.3362;0744.661.106

BUCURESTI-sector 4 AUTOMARKT SRL, Calea Serban Voda nr.203, Tel:0767.631.111; 0746.308.053

BUCURESTI-sector 4 MONCAR EVOLUTION SRL, Splaiul Unirii nr.450 Complex Autovit, Tel:0724.775.588

BUCURESTI-sector 4 MOTORECO PARTS SRL, Str.Intrarea Binelui Nr.1A, Tel: 0310.050.139

BUCURESTI-sector 4 TINA SERVICE, Str. 11iunie nr.31 Tel 0213.350.493

BUCURESTI-sector 4 DANY VILLA SRL, Splaiul Unirii nr.450(Incinta AUTOVIT stand DA16), Tel:0770.248.103

BUCURESTI-sector 4 VICSAL PRODCOM SRL, Splaiul Unirii 450(Complex Autovit, Satnd SA9), Tel:0722.211.852

BUCURESTI-sector 4 S&M MADY SERVICE SRL, Bd.George Cosbuc nr.15, Tel:0730.630.680

BUCURESTI-sector 4 HDV TRADING SRL, Str. Odei nr.81, Sector 4, Tel:0758 033 500

BUCURESTI-sector 4 NORAUTO, Bd.Metalurgiei 12-18, Grand Mall Arena, Tel:0769.626.646

BUCURESTI-sector 5 KING EUROSERVICE, Prelungirea Ferentari 70, sector 5, Tel: 021.330.4196;021.330.6128

BUCURESTI-sector 5 IDNES AUTO, Bd.Cosbuc nr.67, sector 5, Tel:021.337.22.98; 0734.608.148; 0757.661.434

BUCURESTI-sector 5 MECANOPROD – Str. Pichetului nr 1, sector 5, Tel:0744.633.624

BUCURESTI-sector 5 SELENIU 97 SERVCOM, Calea Rahovei nr.247, sector 5, Tel:021.423.9090, 0724.774.490

BUCURESTI-sector 5 SPEED AUTO – Str.Alexandru Anghel Nr.22, sector 5, Tel:021.629.3328

BUCURESTI-sector 5 GANN DIVERSCOM SRL, Str.Crizantemelor nr.13, Sector 5, Tel:0766.406.055;0774.619.920

BUCURESTI-sector 5 FABI AUTOMOTIVE SRL, Sos. Viilor nr.49, sector 5, Tel:0764.440.275

BUCURESTI-sector 6 PPLUS 2002, Dr.Ioan Muscel Nr.13, Tel:0726.222.192;0745.775.777

BUCURESTI-sector 6 SAWAUTO, Bd.Timisoara, incinta Comet, sector 6, Tel:021.490.0025

BUCURESTI-sector 6 AUTOSERV LUJERULUI SRL, Str.Lujerului nr.32-34, Tel:0217.460.144, 0749.210.220

BUCURESTI-sector 6 ANTUPO SRL, Adresa Prelungirea Ghencea 33A, Tel:021.440.1522;0723.256.160

BUCURESTI-sector 6 DEPOZITUL DE PIESE AUTO SRL, Str.Apusului n3.49, Sector 6, Tel:0752.829.770;0744.431.428

BUCURESTI-sector 6 NORAUTO, Str. Brasov nr.25, Tel: 0770.267.039

BUZAU MONDOCONFEX SRL, DN2 Transit vis-a-vis DEDEMAN, Tel:0755.102.420, 0755.102.425

BUZAU ROED PROAUTO SRL, Str.General Grigore Bastan nr. 6A, Tel:0763.525.422; 0762.683.478

BUZAU AUTOTRANZIT SRL, Sos.Stan Spataru nr.45, Tel:0721.830.891

CALAFAT ALIMADA SRL, Str.Constantin Sterie Nr.26, Tel:0251.231.820; 0744.476.405

CALAFAT ALLCARS AUTOMOTIVE, Str.Cobuz nr.7, Tel:0769.050.814;0251.230.996

CALARASI(Oltenita) AUTO MOVING PARTSSRL, Bd.Republicii nr.9, Oltenita, Tel:0727.315.973

CAREI TODEXIM SRL, Str.Caplenilor nr.21, Tel:0744.546.106

CAREI INGAMCE SRL, B-dul 25 Octombrie nr.108, Tel:0752.279.040

CAMPIA TURZII DALSI SRL, Str.Viisoara nr.133, Tel:0740.147.035

CAMPINA VLAVI COM SRL, Sts.Salaj nr.2, Tel:0723.247.441

CAMPULUNG SC DANIADI SMART TEAM SRL Str.I.C. Bratianu nr..78 ,Tel:0248.530069

CAMPULUNG TOTCOM SRL, Str.Traian nr.106Bis, Tel: 0248.512.950

CAMPULUNG M ING SERVICE SRL, Str.Trandafirilor nr.4, Campulung Moldovenesc, Tel:0723.018.090;0230.312.884

CAMPULUNG M BABICI COM SERV PROD IMPEX SRL, Str. Ciprian Porumbescu nr.4, Tel: 0726.130.724

CAMPULUNG PRESIDENT STAR B&M SRL, Str.General Iosif Teodorescu nr.2P, Tel:0248.512.051

CAMPULUNG PREZIDENT TRANS SRL, Str.I.C. Bratianu nr.48, Tel:0728.800.888

CARACAL SEDA SERVICE, Str.Buzesti Nr.8, Tel:0249.513.869

CARACAL LINTOIU ION-CRISAN I.I.,, Str. Ionascu nr.1, Tel:0722.280.274;0746.981.173

CARANSEBES MICHELINI PREST SRL, Calea Orsovei Nr.239, Tel:0255.512.255

CARANSEBES CLIDANIK AUTO SRL, Str. Ardealului nr.32 Tel:0741.112.186

CARANSEBES BEST MIRCEA & ROXANA SRL, Str.Nicolae Balcescu nr.34, Tel:0760.474.027

CERNAVODA AUTO PREST MAXIM, Str.Mircea cel Batran Nr.15, Tel:0722.250.116

CLUJ-NAPOCA AD GARAGE AUTO GHERO, Str.Fabricii de Zahar 165, Tel:0744.817.629

CLUJ-NAPOCA AD GARAGE AUTOFYG, Str. Oaslui nr.74, Tel:0264.432.131

CLIJ-NAPOCA AD GARAGE AUTOSPORT SYSTEM, Str.Lombului Nr.2, Tel:0722.452.761

CLUJ-NAPOCA CASIAN ADRIAN FLORIN PFA, Str.George Enescu nr.19, Tel:0744.428.391

CLUJ-NAPOCA CAPAR SRL, Calea Floresti nr.6, Tel:0264.426.800

CLUJ NAPOCA AUTOKID SERVICE SRL, Str.Giordano Bruno nr.21, Tel:0748.149.800

CLUJ-NAPOCA SERVICE TRANS AUTO SRL,Str. Partizanilor nr.120, Tel:0729.308.116

CLUJ-NAPOCA ELEDIS IMPEX, Str.Scortarilor nr.11, Tel: 0264.432.771

CLUJ-NAPOCA OLTIDAN SERVICE SRL, Str.Olteniei nr.21, Tel:0744.830.430;0772.140.845

CONSTANTA AD GARAGE - CITY AUTO SUPPLIES SRL, Str. Industriala Nr.6 (Incinta Logistic Parc) Tel:0722.900.687

CONSTANTA AD GARAGE - CONPARTS AUTOHOLDING SRL, B-dul Aurel Vlaicu Nr.52, Tel:0733.336.289

CONSTANTA NIC-ANA SERVICE SRL, Str.Eliberarii nr.2E, Tel:0725.538.00

CONSTANTA AUTOMAR CARSERVICE, Str. Interioara nr.3(langa Sorla) Tel:0723.283.428

CORABIA FULL AUTO MAX, Str.Carpati nr.123, Tel:0249.563.037;0767.643.365

CORUND LEVISSERVIS SRL, Str. Principala Nr. 1490, Tel: 0266.249.037, 0745.523.331

CRAIOVA AD GARAGE - AUTOTEILE, B-dul Decebal nr.85 (in incinta Metal Lemn), Tel:0767.038.487

CRAIOVA FULMEN DATA, Str.Feldioarei nr.27, zona Podsor, Tel:0724.099.639

CRISTURU SECUIESC AUTOPARTNER SRL, Str.Gradinilor nr.14, Tel:0266.242.252;0748.195.410

RASMET SRL Str.Stirbei Voda Nr.33, Tel:0251.534.575;0740.310.677

CRASNA ZOLEV AUTO SERVICE SRL, Str. Crasnei Nr.. 16 A, Tel: 0744.386.687; 0260.636.525

CURTEA DE ARGES EMPI SRL, Str.Vlad Tepes nr.13, Tel:0754.040.326;0745.374.793

CURTEA DE ARGES TOTAL IMPORTS PARTS SRL, Str.Negru Voda nr. 143, Tel:0747.098.469

CUGIR POSTEIU SERVICE, Str.Alexandru Sahia nr.21, Tel:0258.751.371

DEJ AD GARAGE FARCAS SERVICE, Str.Crangului Nr.15, Tel:0747.140.251

DEJ AD GARAGE FIL AUTOSERV, Str.Bistritei nr.63, Tel:0741.085.047

DEJ AD GARAGE VASROM, Str.Bistritei Nr.2, Tel:0745.695.018

DEJ ADYREM COMERT SRL, Str. Regina Maria Nr.11,Tel. 0744.644.213

DEJ TOP AUTO DMV, Str. 1Mai Nr.74, Tel:0724.053.396

DEVA GB MOTORS INVEST SRL, Santuhalm nr.67F, Tel:0254.222.225

DEVA POWER CITY, Calea Zarandului nr.234, Tel:0723.755.141

DOROHOI DUTCOV CARS SRL, Str.Spiru Haret nr.5, Tel:0742.629.013

DOROHOI SERPICO, D.N. Nr. 29 A (intrara in Dorohoi), Tel:0231.613.797; 0748.215.309

DRAGASANI BERMINA IMPEX SRL, Str.Tudor Vladimirescu Nr. 455, Tel: 0250.814.799 ; 0722.475.657

DRAGASANI VIKY&STEFY Srl, Al. Tineteretului Bl.D2, Sc.A, Ap.19, Tel:0765.358.532

DROBETA T. SEVERIN ROBERT&DENIS, B-dul T.Vladimirescu Nr.163, Tel:0252.326.827

DROBETA T SEVERIN REPEDE SRL, B-dul Tudor Vladimirescu nr.4, Tel:0352.405.403;0737.223.480

DROBETA T SEVERIN AUTO TABACI SRL, Str.Pandurii nr.11, Tel:0769.251.445

DROBETA T SEVERIN REVERS MIXT COM SRL, Str.Tudor Vladimirescu nr.117, Tel:0252.321.439;0745.596.234

DROBETA T SEVERIN BODIMPEX SRL, Str.N Iorga nr.18, Tel:0252 232 003; 0747 581 777

DROBETA T SEVERIN FRANCK ACTIV SRL, Calea Timisoarei n3 202, Tel:0252 210 440;0773 877 052

FAGARAS LATIVICOM IMPEX SRL, Str.Crinului nr.5, Tel: 0726.167.656; 0769.659.844

FAGET LIUDMILA SRL, Str.Avram Iancu 34, Tel:0762.619.959

FOCSANI PREST COMET, Calea Munteniei Sos de Centura E85,Tel: 0237.723.1587

FOCSANI GN SYSTEMS INC SRL, Calea Moldovei str.Verde FN(lipit de FAN Courier) Tel: 0736.609.446

GALATI AUTONIKKO SRL, Soseaua de centura 39, Tel: 0236.316638

GOEAGIU DREGHICIU MONICA VIORICA PFA, Str.Progresului Nr.50, Bl.1, Tel:0746.917.439

GALATI AD GARAGE - NALBA TRADING SRL Str.Brailei nr.219, Tel:0236.412.560;0751.139.904

GALATI AD GARAGE – AUTOUNIVERSAL, Str.Portului nr.54-56, Tel: 0236.412.560

GALATI AD GARAGE, IRMEX SA Sos. de centura nr.42-44, Tel:0236.426.363

GALATI(TECUCI) AUTO GDV, Comuna Matca, Str.Principala Nr.2917, Tel:0742.030.349

GHERLA AUTOCLINICA SRL, Str.Bobalna nr.19, Tel:0264.241.917

GHERLA AGRO COMEX PM SRL, Str.Bobalna Nr.31, Tel:0758.045.656

GHERLA POLAR COM SRL, Str.Straduintei Nr.10/26, Tel:0744.788.310

GHEORGHIENI CAR DIAGNOSTIC CENTER SRL, B-dul Fratiei nr.52, Tel:0742.032.099

GIURGIU LUCMAR, Str.Negru Voda nr.77, Tel:0246.210.295;0723.264.226

GIURGIU LOYAL SRL, Str.Dan Barbilian 13, Tel:0722.525.556

GIURGIU ALEX INTERNATIONAL TRANSPORT 94, Str.Industriri nr.9, Mihailesti, Tel:0246.278.357

GIURGIU FLORIROLF, Str.Balanoaiei nr.2, Tel:0246.212.231;0733.046.048;0722.217.089

GRABAT(TIMIS) AUTOMARIO STAR, SRL, Localitatea Grabat, Str.Principala nr.507, Tel:0766.949.385

GURA HUMORULUI GVC COMPUTERS SRL, B-dul Bucovina nr.172, Tel:0752.124.426

GURA HUMORULUI REIMUND AUTOSERVICE SR, B-dul Bucovina nr.130, Tel:0746.696.907

GURA HUMORULUI SENRA MOTORS SRL, Bulvevardul Bucovina nr.119, Tel:0755.561.766

HUEDIN MELIMO SRL, Str. Oborului Nr. 8,Tel:0264.353.531

HUSI AUTO ENGINE HOUSE. Str.Sf.Gheorghe Nr.3A, Tel:0762.277.222

HUSI PANEUROPEAN SRL, Calea Basarabiei Nr.10, Tel: 0235.480.099

IANCA I.I.GROZEA EMILIAN, Calea Brailei nr.124, Tel:0747.241.972

IALOMITA BACSIM SRL, DN2, nr.192, COSERENI, Tel:0243.318.830; 0731.018.560

IASI METCHIM SA, Sos Pacurari nr.157, Tel:0740.232.286

IASI AUTO CD SERV SRL, Com.Rediu val.Lupului VAV ANTIBIOTICE, tel:0788.428.717

IASI MELA MOV CAR SERVICE SRL, Cal.Chisinaului 29, Tel:0752.211.535

IASI BISMARK SI PICASSO SRL, B-dul Chimiei nr.10G, Tel: 0232.241.777; 0725.923.566

IASI VOPSITORIA REMESA SRL, Str.Pacurari nr.69, Tel:0740.944.479;0232.214.908

IASI AUTO EXPERTS SRL, Sos.Montana Rosie (In spate Unitate Jandarmi), Tel:0742.537.258

IASI AUTOPIT SRL, Bd.Nicolae Iorga nr.41, Tel:0744.317.580;0232.256.565

IASI BOICU&COMPANY DISTRIBUTION SRL, Al.Nicolina nr.82, Tel:0741.078.878

ILFOV DAMAR SRL, Bd.Birunitei nr.69-71, Pantelimon, Tel:0736.395.506

ILFOV KRIV TOP SERVICE SRL, Str Smardan Nr.2, Bragadiru,Tel:021.780.3036;0722.275.888

Mai multe

Garantie acumulatori Nu exista produse in cadrul acestei categorii.